martes, 28 de febrero de 2017

LA GENÈTICA DE LA CALVICIE

Hola navegadors!

Resultado de imagen de alopecia
Avui us porto una nova entrada que para d'un estudi nou de l'alopècia relacionada amb la genètica.

Una investigació realitzada per científics de la Universitat d'Edimburg ha descobert un total de 287 gens implicats en la possibilitat de desenrotllar calvície. Aquesta descoberta podria utilitzar-se per predir la probabilitat de patir alopècia en els homes. Els experts van experimentar les dades del genoma i de la salut de 52.874 homes blancs britànics d'entre 40 i 69 anys. Dels quals un 31% no tenia pèrdua de cabell, un 23% tenien pèrdues lleus, un 26% pèrdua moderada i un 18% pèrdua severa.

La predicció exacta d'un indivídua encara està lluny però els resultats poden ajudar a identificar subgrups i més endavant desenrotllar fàrmacs per tractar la calvície. Amb aquest estudi han detectat que gran part dels senyals genètiques de la calvície en homes prove del cromosoma X, que els homes hereten de les seves mares. Tot hi així encara es troben lluny de trobar un patro exacte de la perdua de cabell pero a poc a poc van descobrint nous senyals genètiques.

M'ha sorprès molt que el cromosoma X sigui el que dóna gran part del patró de l'alopecia, ja que normalment els fills es basaven amb el seu pare per veure si podrien tenir alopècia o no, però en realitat és la dona que dóna aquesta herència. Trobo que és un gran avanç en l'estudi de la calvície i que a poc a poc aniran troba'n solucions.






No hay comentarios:

Publicar un comentario