jueves, 29 de diciembre de 2016

QUE SÓN LES GOMINOLES?

Hola navegants de la ciència!

Resultado de imagen de gominolasAvui porto una noticia que probablement us faci una mica d'angúnia tornar a probar les gominoles.
Sabeu de que estan fetes les gominoles? Doncs jo us ho esxpliacré. 

Tots som conscients que han de ser creades al laboratori, ja que la textura que tenen no sembla recordar-nos a cap aliment conegut, o potser sí? Les gominoles estan fetes amb gelatina incolora i sense gust, és més tard quan se li afegeix colorants i substàncies saboritzants. Fins aquí tot correcte, la gelatina és un aliment comú que diuen que es molt bo per que no conté material grasa i té una gran dosi de proteïnes. Aixó es deu a que la gelatina està s'obté d'animals!

Exacte, la primera matèria de gominoles és fruit de bullir per temps perllongat la pell, cartílags i ossos de diferents animals. Aquests materials s'obtenen de les plantes càrnies que no li troben cap ús comercial a aquestes parts dels animals. Pràcticament s'obté de tots els animals com el porc, la vaca i el cavall.  El procés pot allargar-se durant diverses setmanes. Cada tipus de llaminadura conté de forma concreta uns ingredients que la diferencien de les altres, com poden ser la cera d'abella o l'oli vegetal.

Per complementar-ho he trobat una altra font on hi ha un video que retrosedeix desde el moment qué algú es menja una gominolia fins el moment de la seva creació. Que potser no sereu capaços d'acavar de veure'l. 

VIDEO - http://es.gizmodo.com/sabes-de-que-se-hacen-las-gominolas-este-video-lo-exp-1786188872

Així que ja ho sabeu , ara quan us ofcereixin una gominola pensa en la seva creació i penseu si en voleu o no.

FONTS

Continueu navegant per aquest mar de ciència.